Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022

Τιμούμε τις Ένοπλες Δυνάμεις, συμμετέχουμε στις σημερινές εκδηλώσεις εορτασμού της Ημέρας τους και εκφράζουμε τις ολόθερμες ευχές μας

Δήλωση του Βουλευτή Α΄ Πειραιά & Νησιών, Τομεάρχη Εθνικής Άμυνας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων

Ο Θοδωρής Δρίτσας, ως εκπρόσωπος του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, παρέστη στις εκδηλώσεις εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Μετά το πέρας των εκδηλώσεων, ο Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Τιμούμε τις Ένοπλες Δυνάμεις, συμμετέχουμε στις σημερινές εκδηλώσεις εορτασμού της Ημέρας τους και εκφράζουμε τις ολόθερμες ευχές μας.

Τα στελέχη -γυναίκες και άνδρες- και των τριών Όπλων όλων των βαθμών και οι στρατεύσιμοι, απολαμβάνουν της εμπιστοσύνης μας. Συγκροτούν ως αδιάσπαστο τμήμα του ελληνικού λαού, την πρώτη γραμμή για την υπεράσπιση της ακεραιότητας της χώρας στην ξηρά, στον αέρα και στη θάλασσα, της εθνικής μας κυριαρχίας και ανεξαρτησίας, της ασφάλειας και της ειρήνης.

Τιμούμε και την πολύπλευρη κοινωνική προσφορά τους, την αφοσίωσή τους στα καθήκοντά τους, την υψηλή επάρκεια και των επαγγελματισμό τους και την προσήλωσή τους στις δημοκρατικές αρχές και αξίες.

Τιμούμε με συγκίνηση και σεβασμό, τη μνήμη των πεσόντων εν ώρα καθήκοντος.

Η σημερινή εορταστική Ημέρα εκτός όλων των άλλων, επικαιροποιεί το χρέος της ελληνικής Πολιτείας να φροντίσει έμπρακτα, όπως και για όλο τον ελληνικό λαό άλλωστε, την υποστήριξη της ποιότητας της καθημερινής ζωής των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των οικογενειών τους. Μόνο τότε η οφειλόμενη και αποδιδόμενη τιμή θα έχει πραγματικό αντίκρισμα.

Χρόνια Πολλά!».

Σχετικά άρθρα

1,558ΥποστηρικτέςΚάντε Like
18ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ