Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ: Αγανάκτηση για την κυβερνητική αναλγησία στις συνομιλίες με Ερντογάν και Ράμα

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΥΜΑ ΕΞΙΣΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΥΤΗ

Προκαλούν αγανάκτηση και ανησυχία οι κυβερνητικές διαρροές αναφορικά με το περιεχόμενο των συνομιλιών του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Τούρκο πρόεδρο.

Αναρωτιόμαστε πλέον εάν η Ελλάδα είναι αυτή που ωθεί χιλιάδες παράνομους μετανάστες στα σύνορα στον Έβρο προς την Τουρκία, εάν η Ελλάδα κάνει παράνομες έρευνες στο Αιγαίο, εάν η Ελλάδα παραβιάζει τον εναέριο χώρο της Τουρκίας καθώς και τα χωρικά της ύδατα, εάν η Ελλάδα εισέβαλε στην Αμμόχωστο, εάν η Ελλάδα παραβιάζει την εθνική ακεραιότητα της Τουρκίας συνάπτοντάς παράνομα μνημόνια «συνεργασίας», εάν η Ελλάδα είναι αυτή που χρησιμοποιεί ισλαμιστές τρομοκράτες για να διαπράττει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στην Συρία, την Λιβύη, το Ιράκ και την Αρμενία.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΡΑΜΑ

Για συνάντηση που διεξήχθη σε «θετικό κλίμα» κάνουν λόγο κυβερνητικές πηγές σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «έσπασε ο πάγος» μεταξύ Μητσοτάκη – Ερντογάν.

Την ίδια στιγμή, οι τούρκοι προβαίνουν σε πρωτοφανείς προκλήσεις με επακουμβήσεις ελληνικών σκαφών, παραβιάσεις ακόμα και των χωρικών υδάτων μας και έμπρακτη απειλή στην εθνική μας κυριαρχία μέσω του παράνομου μνημονίου με την Λιβύη.

Παράλληλα οι Τούρκοι σε συνεργασία με τον Αλβανό Έντι Ράμα στήνουν δίχτυ περικύκλωσης της Ελλάδας με την τουρκική εταιρεια των μισθοφόρων ισλαμιστών να αναλαμβάνει την «ασφάλεια» της Αλβανίας.

Η κυβέρνηση για ακόμα μια φορά στάθηκε κατώτερη των περιστάσεων καταγράφοντας άλλη μία εθνική ήττα τόσο απέναντι στην Τουρκία, όσο και την Αλβανία που μετατρέπεται σε προτεκτοράτο της Τουρκίας.

Σχετικά άρθρα

1,558ΥποστηρικτέςΚάντε Like
18ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ