Δευτέρα, 21 Ιουνίου, 2021

Τουρκία: Σχέδιο καταστροφής των Χριστιανών (βίντεο)

Σάββας Καλεντερίδης: Το ιστορικό πλαίσιο των γενοκτονιών που διέπραξαν οι Τούρκοι με αφετηρία τη συνθήκη του Κιουτσούκ Καϊναρτζή. Η οικονομική εξαθλίωση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και η χρυσή περίοδος των χριστιανικών πληθυσμών έθεσαν σε εφαρμογή σχέδιο διακοπής της άνθησης των Χριστιανών.

*Τι σηματόδοτησε η ανάληψη της εξουσίας από τους νεότουρκους. Πότε έβαλαν σε εφαρμογή *το σχέδιο εθνοκάθαρσης. Ποιος ήταν ο ιθύνων νους.

*Γιατί Έλληνες, Αρμένιοι και Ασσύριοι πρέπει να κινούνται μαζί σε αυτό το ζήτημα. *Πως οι αποκαλύψεις του Σεντάτ Πεκέρ σχετίζονται με τις γενοκτονίες.

*Η Τουρκία διεκδικεί το Αιγαίο γιατί έφυγαν οι Έλληνες από τη Μικρά Ασία

*Γι’αυτό συνεχίζει τις γενοκτονίες στο Αφρίν, στο Γκιρέσπι, στη Σερεκάνιγιε, στην Αλ Μπαμπ και στο Ιντλίπ *Όπου πατά το πόδι του ο Τούρκος ξεκληρίζει τους εναπομείναντες Χριστιανούς.

*Σε εξέλιξη σχέδιο εκκαθάρισης των Κούρδων Ο γεωπολιτικός αναλυτής, συγγραφέας, αρθρογράφος, εκδότης και επικεφαλής του Infognomonpolitics.gr, Σάββας Καλεντερίδης, σε εισήγηση στο πλαίσιο σεμιναρίων που συνδιοργάνωσαν η Εταιρεία Μελέτης Ελληνικού Πολιτισμου, το cognoscoteam.gr και το Άρδην, στις 8 Ιουνίου 2021. Συμμετέχουν ο πρόεδρος της Κοινότητας των εν Ελλάδι Ασσυρίων, Κυριάκος Μπατσάρας και του εκπροσώπου της Εθνικής Αρμενικής Επιτροπής, Ελλάδας, Σέρκο Αγαμπατιάν.

Aκούστε παρακάτω την αποκαλυπτική ομιλία.

Σχετικά άρθρα

1,558ΥποστηρικτέςΚάντε Like
13ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ